Prepustite se našem tIMU

Aerial Yoga

ŠTO JE AERIAL YOGA?

Umjesto izvođenja yoge na prostirci, zračna yoga koristi svilenu viseću ljuljačku ili remen koji je obješen na stropu. Služi kao potpora pri izvođenju yoga sekvence koja je vrlo slična dinamičnim satima yoge.

AERIAL YOGA

Suvremen način života odmiče nas od zadovoljavanja osnovnih fizioloških potreba za kretanjem. Zbog toga postajemo skloniji razvijanju različitih akutnih i kroničnih oboljenja.

Fizičko prakticiranje yoge podrazumijeva aktivne vježbe disanja te fluidne izmjene velikog opsega kretnji u većini zglobova. Također, istezanja posturalnih i velikih skupina mišića i adaptaciju živčanog sustava na podražaje koji mogu izazvati stres kroz primjene inverzija i balansiranja. Samim time i smirivanje živčanog sustava (učenje

tijela odgovarajućim reakcijama u nepoznatim situacijama), stimulaciju rada (unutarnja masaža) organa izvođenjem twistowa (uvrtanje oko uzdužne osi kralježnice)

te stimulaciju cirkulacije i limfe u tijelu. Zbog svih opisanih povlastica prakticiranje yoge možemo nazvati profilaksom.

Fizičke prednosti Aerial yoge

Recenzije klijenata

naši zadovoljni klijenti

T.D

Prezadovoljna sam sa tretmanima čišćenja lica i pedikure 🙂 preporuke svima! lice je preporođeno, stopala obnovljena. Osoblje je ljubazno, ambijent ugodan i dobit ćete iznimno vrijedne savjete za njegu kože..

OŽUJAK 2022

S.B

Osoblje je ljubazno i stručno. Za vrijeme tretmana cijelo vrijeme objašnjavaju postupke i zbog čega se radi određeni postupak. Konkretno sam radila čišćenje lica i pedikuru te sam više nego zadovoljna.❤

OŽUJAK 2022

M.J.B

Od ulaska u zgradu pravo oduševljene, prate se sve epidemiološke mjere! Ljubazna dIjelatnica ba pedikuri, također na masaži,sve objasne i bilo mi je prekrasno! Preporučam svima i vidimo se opet !

OŽUJAK 2022

Posjeti nas...

Na našem webu 

Podijelite svoje iskustvo

Voljeli bismo čuti što mislite o našoj usluzi!

opustiti se...pomladiti...