Prepustite se našem STRUČNOM tIMU

Kozmijatrija tijela

Zerona Laser

Zerona laser

Zerona laser je medicinski neinvazivni aparat odobren od strane USA FDA, s medicinskim certifikatom za oblikovanje tijela čije je djelovanje potvrđeno u mnogobrojnim istraživanjima. Ovim laserom se postižu značajni klinički rezultati u samo 2 tjedna primjene te dokazano smanjenje masnoća i centimetara bez štetnog učinka na stanice.

Zerona djeluje tako da bezbolno stvara poru na membrani masne stanice. Masnoće izlaze i prelijevaju se kroz otvor na membrani (pori) stanice. Naše tijelo potom izlučuje masnoću putem limfnog sustava.

Zerona eliminira masnoće koje su otporne na vježbu i dijetu, učvršćuje i tonizira opuštenu kožu te preoblikuje vaše tijelo u samo 2 tjedna!

Prateći Zerona plan tretmana ,u prosjeku pacijenti gube 9.2 cm u predjelu trbuha, bokova i bedara.

SPL Tijela

SPM Vacu-press

Snaga vakuma s dubokim djelovanjem; smanjuje masnu stanicu,učvršćuje tkivo i potiče tok limfe.Ovaj istaknuti kozmetički uređaj SPM VACU PRES, svestran je i učinkovit, nezamjenjiv u anticelulitnoj terapiji. Vakumski sustav Weyergans je aparat visoke tehnologije koji pruža veliki broj pozitivnih učinaka; intenzivno stimulira limfni tok, povećava sagorijevanje masnih stanica, jača vezivno tkivo stimulirajući aktivnost enzima. 

S malim usisnim aplikatorima možete učvrstiti kožu nadlaktica, trbuha, nogu i stražnjice, mjesta gdje nalazimo naslage masnog tkiva.

Putem usisnih aplikatora doslovno usisavamo kožu. Natečene masne stanice se toliko rastežu da postaju propusne za kisik koji ulazi. To pojačava sagorijevanje masnoća,a otpadne tvari izlučuju se iz organizma putem limfe.Svakako trebate isprobati ovaj multifunkcionalni uređaj, doista je sjajan osjećaj kad usisni aplikatori pružaju učinak masaže, klize kožom čineći je lijepom i zdravom.

Limfna drenaza

limfna drenaža

Ritmična nježna masaža sa Slide Stylerom iz Weyergans programa istinski je balzam za ruke, trbuh, noge i stražnjicu.

Slide Styler predstavlja važan dio diferencirane terapije celulita dugi niz godina i namijenjen je za tretman mehaničke limfne drenaže. Zbog iznimnog učinka na uklanjanje celulita i rješavanje problema otečenih nogu, dokazao je svoju vrijednost i s njim se postižu odlični rezultati.

Ritmička masaža vrlo je ugodna metoda aktivacije limfnog sustava bez fizičkog napora.

Nakon tretmana vaše su noge lakše, cirkulacija poboljšana, a koža na bokovima i bedrima zamjetno se učvršćuje.

Vacu sport

VacuSport

Svemirska tehnologija protiv bolesti donjih ekstremiteta i krvnožilnog sustava, celulita i vezivnog tkiva. Uz tretman negativnim pritiskom uklonite celulit, učvrstite vezivno tkivo, poboljšajte tonus kože, izbacite suvišne toksine i ostvarite lijep i zdrav izgled.Vacusport je uređaj za izvršavanje isprekidane terapije negativnim pritiskom na donji dio tijela, a upravo je negativan pritisak princip uspješnog rada uređaja.

Pritisak i negativni pritisak djeluju u izmjeničnim intervalima, pružaju niz pozitivnih učinaka na krvne žile, limfni sustav i tkivo. U fazi negativnog pritiska sve se krvne žile, pa i kapilare, šire. Plazma i kisik preplavljuju limfne žile i vene do maksimuma ,a tijekom nadolazeće faze pozitivnog pritiska, one se sužavaju brzo i snažno. Kao rezultat toga iz tkiva se otklanjaju otpadne tvari i CO2.

Body wrapping

Termo deka – Body wrapping

Limfna drenaža po Weyergans metodi, u kojoj se uslijed topline otvaraju pore na koži te se znojenjem pospješuje oslobađanje štetnih tvari iz organizma, a visoko penetrirajuća ulja ulaze u kožu te je toniziraju i čine elastičnom.Body wrapping tj.umatanje tijela, zapravo označava relaksacijski tretman tijekom kojeg se cijelo tijelo zamota u oblog.Proces ubrzava izmjenu tvari u potkožnom tkivu, potiče detoksikaciju organizma, ubrzava cirkulaciju i razgradnju tvrdokornih naslaga te izbacivanje toksina iz organizma. Također pozitivno utječe na sintezu kolgena i elastina.Djeluje na opuštanje mišića te redukciju celulita i masnih naslaga. Nezaobilazna je sastavnica tretmana mršavljenja, detoksikacije i zatezanja kože.Termo deka potiče otvaranje pora, mikrocirkulaciju te znojenje, a znojenjem se potiče eliminacija toksina iz dubljih slojeva tkiva.

Emmett tehnika_1

emmett tehnika

Emmett tehnika predstavlja jedinstveni oblik tjelesne terapije  koji podrazumijeva primjenu laganog pritiska prstima na određene točke tijela, tzv. „EMMETT točke“. Utemeljitelj ove tehnike je Ross Emmett (Australija). Ona spada u specijalne, manualne tehnike koje se koriste u fizioterapiji te se smatra jednom od najčešćih tehnika koja se koristi kod različitih stanja i bolesti. Samim time tehnika se može primjenjivati kod svih dobnih skupina, kod djece pa sve do starije životne dobi.

Yumeiho

Yumeiho

Yumeiho je japanska manualna tehnika sačinjena od 3 komponente koje se međusobno izmjenjuju i dopunjuju. Prva i druga komponenta sadrže metode gnječenja i pritiska mekih tkiva (mišića i vezivnog tkiva), a treća obuhvaća metodu namještanja koštano- zglobnih struktura.

Tretman se temelji na principu „povratne sprege“. Ukoliko se meka tkiva omekšaju i opuste, kosti i zglobovi se mogu lakše namjestiti u pravilan položaj.

 
Depilacija

Depilacija

Depilacija je postupak uklanjanja neželjenih dlačica,Uklanjanje dlačica po tijelu sve se više smatra higijenskim, a sve manje estetskim postupkom. Pri tome se često događa da se dlačice s vidljivih dijelova tijela (lice, potkoljenice) uklanjaju redovito, dok se uklanjanje dlačica s ostalih dijelova tijela obično provodi nedugo prije no što tijelo izložimo ljetu. Sezona kupanja se očito ovo ljeto produžuje pa bilo uputno podsjetiti se na neke osnovne, manje ili više bolne metode uklanjanja dlačica.

 

Recenzije klijenata

naši zadovoljni klijenti

T.D

Prezadovoljna sam sa tretmanima čišćenja lica i pedikure 🙂 preporuke svima! lice je preporođeno, stopala obnovljena. Osoblje je ljubazno, ambijent ugodan i dobit ćete iznimno vrijedne savjete za njegu kože..

OŽUJAK 2022

S.B

Osoblje je ljubazno i stručno. Za vrijeme tretmana cijelo vrijeme objašnjavaju postupke i zbog čega se radi određeni postupak. Konkretno sam radila čišćenje lica i pedikuru te sam više nego zadovoljna.❤

OŽUJAK 2022

M.J.B

Od ulaska u zgradu pravo oduševljene, prate se sve epidemiološke mjere! Ljubazna dIjelatnica ba pedikuri, također na masaži,sve objasne i bilo mi je prekrasno! Preporučam svima i vidimo se opet !

OŽUJAK 2022

Posjeti nas...

Podijelite svoje iskustvo

Voljeli bismo čuti što mislite o našoj usluzi!

opustiti se...pomladiti...