Prijavite se na MEDIVIA e-mail listu i pratite naše akcije, posebne ponude i novosti.

O nama

Centar za prevenciju i liječenje debljine Medivia

Ivija Rajković

Direktorica Medikol Logistike i voditeljica Centra za prevenciju i liječenje debljine Medivia Zagreb i Čakovec.

Specijalizant plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije.

Ivija Rajković, diplomirala je 2009. godine na Medicinskom fakultetu u Rijeci.

2010.godine počinje raditi u sklopu Medikol Grupacije, u sklopu nabave, marketinga i prodaje, te uskoro postaje i voditelj nabave za Medikol Grupu.

Od 2011.godine radi kao direktor Medikol Logistike.

Zbog želje za razumijevanjem i boljim rukovođenjem različitih timova ljudskih potencijala iste godine upisuje i završava školu NLP managementa i postaje certificirani NLP coach. Zbog sve većeg interesa za razvijanje ljudskih potencijala nastavlja se educirati u pravcu Neurolingvalnog programiranja te upisuje Specijalistički poslijediplomski studij Menadžment u zdravstvu na Medicinskom fakultetu, Sveučilište u Zagrebu.

2013. godine završava i LQ/ executive leadership program u sklopu LQ/ academy.

Od 2014. godine osniva i vodi centre za prevenciju i liječenje debljine Zagreb i Čakovec, te zbog želje da bolje razumije problematiku koju poremećaji hranjenja donose, završava nutricionistički tečaj te upisuje kognitivno bihevioralnu psihoterapiju. Trenutno je na 2.stupnju edukacije koju pohađa u sklopu Hrvatskog udruženja za bihevioralnu – kognitivnu terapiju (HUBIKOT), u Zagrebu.

“Osnivanjem centra Medivia, ostvarila sam svoj san spajanjem ljubavi prema medicini koju smo i sestra i ja nasljedile od svoje majke, dugogodišnje liječnice obiteljske medicine koja je cijeli svoj život podredila svojim pacijentima i svom stručnom radu. Ljubav prema menadžmentu nasljedila sam od oca koji mi je ukazao kako se obuhvaćanjem svih segmenata poslovanja čini potreban iskorak ne bi li se došlo do željenih promjena. Isti pristup primjenjujemo u načinu rada s pacijentima u našem Centru Medivia.”

 

Misija i vizija

Vizija Centra za prevenciju i liječenje debljine Medivia jest postati prepoznatljivi i konkurentni na tržištu kroz implementaciju multidisciplinarnog principa liječenja u širokom spektru rada s pacijentima. Multidisciplinarnim pristupom i sinergijom dijagnostike, nutricionizma, kondicijskih treninga i neinvazivnih tretmana u potpunosti zaokružujemo sve aspekte potrebne za adekvatno liječenje i poboljšanje zdravstvenog stanja. S vremenom želimo dodatno produbiti sinergiju nutricionizma i dijagnostike, kao i povezanost hrane i farmakoterapije, te kontinuirano pružati informacije u skladu s najnovijim istraživanjima koja se provode u tom području.  Znanje koje imamo, ali i ono koje ćemo dodatno steći i usavršiti pomoći će nam da postanemo brend čiju će vrijednost i kvalitetu nastaviti prepoznavati postojeći, ali i budući pacijenti. Kontinuiranom edukacijom pacijenata i osluškivanjem njihovih potreba želimo prenjeti dovoljno informacija i znanja koje će oni moći iskoristiti u vlastitom životu i na taj način poboljšati kvalitetu življenja. To će nam ujedno biti i najveća nagrada i priznanje koje možemo dobiti.

Osnovna misija Centra za prevenciju i liječenje debljine Medivia jest osigurati najkvalitetniju medicinsku uslugu kroz multidisciplinarni pristup liječenju različitih kliničkih stanja.  Nadzoru i liječenju pacijenata se pristupa s obzirom na individualne potrebe, uz punu pažnju, stručnost i povjerenje. Nutricionizam, koji je relativno mlada znanost, želimo približiti pacijentima te im dati konkretne i jasne informacije pomoću kojih će moći sami prosuđivati o pravilnoj prehrani. Želimo da znanje koje im prenesemo pretvore u stil života koji će podržavati adekvatan zdravstveni status. Problem pretilosti, kao jedan od najvećih javnozdravstvenih problema današnjice, u našem se centru rješava obuhvaćanjem svih segmenata potrebnih za zdrav gubitak tjelesne mase. Pacijentima se, u programu mršavljenja, nudi  konstantan nadzor liječnika, medical coaching, edukacija i savjetovanja o prehrani od strane nutricionista, kondicijski treninzi pod vodstvom stručnih kineziologa te medicinske masaže i  diferencijalne terapije korištenjem aparata i tehnika prema Weyergans metodi, koje dodatno potpomažu proces zdravog mršavljenja (SPM, Vacusport, Zerona), a provode se od strane educiranih fizioterapeuta. Stoga, dopustite našem multidisciplinarnom  timu, da Vam, na pravilan i stručan način,  pomogne u postizanju željenih rezultata.

Naš tim

Ivija Rajković

Direktorica Medikol Logistike i voditeljica Centra za prevenciju i liječenje debljine Medivia Zagreb i Čakovec.
Specijalizant plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije.

Monika Fumić,
mag. nutr.

Magistra nutricionizma

Mateja Lipić,
bacc.physioth.

Stručna prvostupnica fizioterapije