Prijavite se na MEDIVIA e-mail listu i pratite naše akcije, posebne ponude i novosti.

O nama

Centar za prevenciju i liječenje debljine Medivia

Ivija Rajković

Direktorica Medikol Logistike i voditeljica Centra za prevenciju i liječenje debljine Medivia Zagreb i Čakovec.

Specijalizant plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije.

Ivija Rajković, diplomirala je 2009. godine na Medicinskom fakultetu u Rijeci.

2010.godine počinje raditi u sklopu Medikol Grupacije, u sklopu nabave, marketinga i prodaje, te uskoro postaje i voditelj nabave za Medikol Grupu.

Od 2011.godine radi kao direktor Medikol Logistike.

Zbog želje za razumijevanjem i boljim rukovođenjem različitih timova ljudskih potencijala iste godine upisuje i završava školu NLP managementa i postaje certificirani NLP coach. Zbog sve većeg interesa za razvijanje ljudskih potencijala nastavlja se educirati u pravcu Neurolingvalnog programiranja te upisuje Specijalistički poslijediplomski studij Menadžment u zdravstvu na Medicinskom fakultetu, Sveučilište u Zagrebu.

2013. godine završava i LQ/ executive leadership program u sklopu LQ/ academy.

Od 2014. godine osniva i vodi centre za prevenciju i liječenje debljine Zagreb i Čakovec, te zbog želje da bolje razumije problematiku koju poremećaji hranjenja donose, završava nutricionistički tečaj te upisuje kognitivno bihevioralnu psihoterapiju. Trenutno je na 2.stupnju edukacije koju pohađa u sklopu Hrvatskog udruženja za bihevioralnu – kognitivnu terapiju (HUBIKOT), u Zagrebu.

“Osnivanjem centra Medivia, ostvarila sam svoj san spajanjem ljubavi prema medicini koju smo i sestra i ja nasljedile od svoje majke, dugogodišnje liječnice obiteljske medicine koja je cijeli svoj život podredila svojim pacijentima i svom stručnom radu. Ljubav prema menadžmentu nasljedila sam od oca koji mi je ukazao kako se obuhvaćanjem svih segmenata koji utječu na pojedinca čini potreban iskorak i dovodi osobu do željenih promjena.”

Misija i vizija

Vizija Centra za prevenciju i liječenje debljine Medivia jest postati prepoznatljivi i konkurentni na tržištu kroz implementaciju multidisciplinarnog principa liječenja u širokom spektru rada s pacijentima. Multidisciplinarnim pristupom i sinergijom dijagnostike, nutricionizma, kondicijskih treninga i neinvazivnih tretmana u potpunosti zaokružujemo sve aspekte potrebne za adekvatno liječenje i poboljšanje zdravstvenog stanja. S vremenom želimo dodatno produbiti sinergiju nutricionizma i dijagnostike, kao i povezanost hrane i farmakoterapije, te kontinuirano pružati informacije u skladu s najnovijim istraživanjima koja se provode u tom području.  Znanje koje imamo, ali i ono koje ćemo dodatno steći i usavršiti pomoći će nam da postanemo brend čiju će vrijednost i kvalitetu nastaviti prepoznavati postojeći, ali i budući pacijenti. Kontinuiranom edukacijom pacijenata i osluškivanjem njihovih potreba želimo prenjeti dovoljno informacija i znanja koje će oni moći iskoristiti u vlastitom životu i na taj način poboljšati kvalitetu življenja. To će nam ujedno biti i najveća nagrada i priznanje koje možemo dobiti.

Osnovna misija Centra za prevenciju i liječenje debljine Medivia jest osigurati najkvalitetniju medicinsku uslugu kroz multidisciplinarni pristup liječenju različitih kliničkih stanja.  Nadzoru i liječenju pacijenata se pristupa s obzirom na individualne potrebe, uz punu pažnju, stručnost i povjerenje. Nutricionizam, koji je relativno mlada znanost, želimo približiti pacijentima te im dati konkretne i jasne informacije pomoću kojih će moći sami prosuđivati o pravilnoj prehrani. Želimo da znanje koje im prenesemo pretvore u stil života koji će podržavati adekvatan zdravstveni status. Problem pretilosti, kao jedan od najvećih javnozdravstvenih problema današnjice, u našem se centru rješava obuhvaćanjem svih segmenata potrebnih za zdrav gubitak tjelesne mase. Pacijentima se, u programu mršavljenja, nudi  konstantan nadzor liječnika, medical coaching, edukacija i savjetovanja o prehrani od strane nutricionista, kondicijski treninzi pod vodstvom stručnih kineziologa te medicinske masaže i  diferencijalne terapije korištenjem aparata i tehnika prema Weyergans metodi, koje dodatno potpomažu proces zdravog mršavljenja (SPM, Vacusport, Zerona), a provode se od strane educiranih fizioterapeuta. Stoga, dopustite našem multidisciplinarnom  timu, da Vam, na pravilan i stručan način,  pomogne u postizanju željenih rezultata.

Naš tim

Ivija Rajković

Direktorica Medikol Logistike i voditeljica Centra za prevenciju i liječenje debljine Medivia Zagreb i Čakovec.
Specijalizant plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije.

Monika Fumić,
mag. nutr.

Magistra nutricionizma

Mateja Lipić,
bacc.physioth.

Stručna prvostupnica fizioterapije

 

Irena Jakuš,
bacc.physioth.

Stručna prvostupnica fizioterapije