Prepustite se našem tIMU

Sportske aktivnosti

SPORTSKE AKTIVNOSTI

Sve više poslova obavlja se statično – sjedenjem za radnim stolom, za volanom, cjelodnevnim stajanjem i slično. Sve to negativno utječe na ljudsko zdravlje stoga je važno pronaći vrijeme u danu za kretanje. Postoji sve više različitih sportskih aktivnosti koje su prilagođene svim uzrastima s jedinstvenim ciljem, brigom za ljudsko zdravlje. U Centru Medivia obavljamo individualne i grupne treninge, ovisno o željama polaznika. Odaberite između nordijskog hodanja, Yoge, Aerial yoge (zračne yoge na svilenim ljuljačkama) i kondicijskih treninga.

shutterstock_1945454548

NORDIJSKO HODANJE

Nordijsko hodanje je oblik tjelesne aktivnosti koja odgovara svim dobnim skupinama. Trenirati se može tijekom cijele godine. Provodi se na raznim terenima, a u kombinaciji s prirodom i svježim zrakom izuzetno pogoduje našem zdravlju.  

kondicijski trening

Kondicijski treninzi

Kondicijski trening je složen proces koji obuhvaća različite programe za razvoj i održavanje funkcionalnih i motoričkih sposobnosti pojedinca. Obuhvaća vježbe različitih intenziteta kojima se postiže snaga, izdržljivost mišića, poboljšanje ravnoteža i koordinacija.

adult-woman-practices-anti-gravity-yoga

AERIAL YOGA

Umjesto izvođenja yoge na prostirci, zračna yoga koristi svilenu viseću ljuljačku ili remen koji je obješen na stropu i služi kao potpora pri izvođenju yoga sekvence koja je vrlo slična dinamičnim satovima yoge. Svrha viseće mreže je pružiti potporu za vrijeme yoge…

vinyasa flow

YOGA

Ashtanga yoga je oblik Hatha yoge u kojoj se ritmično izmjenjuju položaji (asane) kako bi tijelu osigurali energiju i snagu. Također, stimuliraju akumuliranje vitalnog daha (prane) u tjelesnim tkivima sinkronizacijom pokreta i daha (vinyasa).