Pomoću neinvazivnih tretmana u Centru Medivia oblikujte i učvrstite svoje tijelo na pravilan način!

Isprobali ste razne vježbe i programe treninga međutim i dalje Vas smeta višak masnog tkiva na određenim područjima? Bez obzira koliko truda uložite uvijek Vam se čini kako nikako ne možete izgubiti kilograme na tzv. „kritičnim mjestima“? U Centru Medivia nudimo razne neinvazivne tretmane koji će Vam na efikasan način pomoći u rješavanju tog problema. Kod inicijalnog pregleda, u dogovoru s liječnikom i/ili terapeutom, a s obzirom na stanje Vaše kože i područja nakupljanja masnog tkiva, utvrđuje se i predlaže područje tretiranja (trbuh, noge, stražnjica, nadlaktice), kao i odabir vrste neivazivnog tretmana.

Neivazivni tretmani koje nudimo uključuju:

Verju/Zerona laser

Zerona/Verju laser je medicinski neinvazivni aparat odobren od strane USA FDA, s medicinskim certifikatom za oblikovanje tijela čije je djelovanje potvđeno u mnogobrojnim istraživanjima. Ovim laserom se postižu značajni klinički rezultati u samo 2 tjedna primjene te dokazano smanjenje masnoća i centimetara bez štetnog učinka na stanice. Zerona djeluje na način da bezbolno stvara poru na membrani masne stanice. Masnoće izlaze i prelijevaju se kroz otvor na membrani (pori) stanice. Zerona/Verju laser eliminira masnoće koje su otporne na vježbu i dijetu te učvršćuje i tonizira opuštenu kožu.

PONUDA

Paket terapija Zerona laser od 6 dolazaka (trbuh/ noge/ stražnjica) + 6 GRATIS tretmana limfne drenaže (aparativna presoterapija)

Cijena: 9.900,00 kn

Limfna drenaža (aparativna presoterapija)

Zbog iznimnog učinka na uklanjanje celulita i rješavanje problema otečenih nogu ovim tretmanom se postižu odlični rezultati. Cirkulacija je poboljšana, a koža na bokovima i bedrima postaje zamjetno čvršća.

PONUDA

Limfna drenaža aparativna presoterapija – nadlaktica ili trbuh 20-25′

Cijena: 80,00 kn

Limfna drenaža aparativna presoterapija – noge i stražnjica 40-45′

Cijena: 250,00 kn

Limfna drenaža aparativna presoterapija 10 dolazaka po izboru + 2 GRATIS tretmana limfne drenaže (aparativna presoterapija)

SPM Vacu Pres

Posebno želimo naglasiti naš jedinstveni, i zaista svestran, nezamjenjiv i učinkovit tretman SPM. Ovaj tretman pruža veliki broj pozitivnih učinaka; intenzivno stimulira limfni tok, pojačava sagorijevanje masnih stanica, jača vezivno tkivo stimulirajući aktivnost enzima. Pomoću malih usisnih aplikatora djelujemo na učvršćenje kože nadlaktica, trbuha, nogu i stražnjice, te svih područja gdje nalazimo naslage masnog tkiva. Usisavanjem na principu vakuuma se natečene masne stanice se rastežu da postaju propusne za kisik koji ulazi. To pojačava sagorijevanje masnoća,a otpadne tvari se izlučuju iz organizma putem limfe. Nezamjenjiv je u anticelulitnoj terapiji te daje vidljive rezultate u smanjenju strija nastalih naglim rastezanjem kože. Koža postaje čvršća, zategnutija, pojačava se tonus i kontraktilnost mišića te elasticitet kože.

PONUDA

Terapija Vakumom – SPM nadlaktice 15′

Cijena: 250,00 kn

Terapija Vakumom – SPM trbuh 20′

Cijena: 320,00 kn

Terapija Vakumom – SPM noge + stražnjica 40′

Cijena: 380,00 kn

Terapija Vakumom – SPM trbuh + noge + stražnjica 60′

Cijena: 500,00 kn

Paket terapija SPM (10 dolazaka po segmentu) – 20% popusta ili 2 GRATIS tretmana

Vacusport

Uz tretman negativnim pritiskom uklonite celulit, učvrstite vezivno tkivo, poboljšajte tonus kože, izbacite suvišne toksine i ostvarite lijep i zdrav izgled.

PONUDA

Paket terapija (10 dolazaka) – 20% popusta ili 2 GRATIS tretmana

Cijena: 2.400,00 kn

Termo deka (Body wrapping)

Body wrapping tj.umatanje tijela, zapravo označava relaksacijski tretman tijekom kojeg se cijelo tijelo zamota u oblog. Djeluje na opuštanje mišića te redukciju celulita i masnih naslaga. Nezaobilazna je sastavnica tretmana mršavljenja, detoksikacije i zatezanja kože.

PONUDA

Paket terapija -5 dolazaka / 2 tjedna – (trbuh + noge + stražnjica 40′-45′– 20% popusta ili 2 GRATIS tretmana limfne drenaže (noge + stražnjica)

Cijena: 1.250,00 kn

KONTAKTIRAJTE NAS

E-mail: info@medivia.hr

Telefon: 091 4594 782