Prijavite se na MEDIVIA e-mail listu i pratite naše akcije, posebne ponude i novosti.

Neinvanzivni tretmani

Centar za prevenciju i liječenje debljine Medivia

 • Verju laser / Zerona laser

  Zerona laser je medicinski neinvazivni aparat odobren od strane USA FDA, s medicinskim certifikatom za oblikovanje tijela čije je djelovanje potvđeno u mnogobrojnim istraživanjima. Ovim laserom se postižu značajni klinički rezultati u samo 2 tjedna primjene te dokazano smanjenje masnoća i centimetara bez štetnog učinka na stanice.

  Zerona djeluje na način da bezbolno stvara poru na membrani masne stanice. Masnoće izlaze i prelijevaju se kroz otvor na membrani (pori) stanice. Naše tijelo potom izlučuje masnoću putem limfnog sustava.

  Zerona eliminira masnoće koje su otporne na vježbu i dijetu, učvršćuje i tonizira opuštenu kožu te preoblikuje vaše tijelo u samo 2 tjedna!

  Prateći Zerona plan tretmana ,u prosjeku pacijenti gube 9.2cm u predjelu trbuha,bokova i bedara.

 • Lunula - laser za gljivice

  Centar Medivia koristi hladni laser (Lunula laser) koji je brži, efikasniji i trenutno najsigurniji tretman za liječenje gljivičnih oboljenja noktiju stopala i ruku. Lunula laser predstavlja najefikasniji tretman za pacijente koji imaju onihomikozu ili bilo koju vrstu gljivičnog oboljenja nokta.

  Osnovna karakteristika Lunula lasera je inovativni i višeznačan pristup u obliku korištenja dvije različite valne duljine (crvena i ljubičasta) za tretman inficiranog nokta. Lunula laser koristi energiju fotona kako bi modulirala staničnu reakciju gljivice, a pritom ne djeluje štetno na zdravi nokat, područje ispod nokta, prst ili stopalo.

  Povoljni učinci Lunula lasera:

  • suzbija infekciju
  • stimulira imunološki sustav na borbu protiv infekcije
  • potiče bolju cirkulaciju u stopalu što opet potiče brži rast nokta
  • brži rast zdravog nokta smanjuje rizik od ponovljene infekcije

  Većina pacijenata je iznimno zadovoljna terapijom pomoću hladnog lasera zbog izostanka boli, koja je kod termalnih lasera često prisutna.

  Gljivična infekcija nokta je prilično težak suparnik. Brzo se širi, te se u kratkom periodu infekcija može sa jednog nokta proširiti na ostale nokte. Onihomikoza je najčešća gljivična infekcija koja može zahvatiti nokte na nogama,ali i na rukama, te biti uzrok gotovo polovice abnormalnosti noktiju. Pojavnost je puno češća na nožnim noktima. Osnovne karakteristike onihomikoze su promjena boja nokta, odnosno diskoloracija te zadebljanje nokta. Ukoliko se infekcija ne liječi nokat postaje lomljiv, bolan te često neugledan, smanjujući tako i samu kvalitetu života pojedinca. Problem kod ove vrste infekcije predstavlja i iznimna stopa zaraznosti. Lako prelazi s osobe na osobu i zbog toga se teško rješava.

  Kako djeluje Lunula laser

  Lunula laser koristi laser niske razine (intenziteta) za bezbolan tretman gljivice na noktu. Ovaj laser je odobren od strane FDA za korištenje u borbi protiv gljivične infekcije noktiju. Tretman u trajanju od 4 tjedana po svega 12 minuta po stopalu može vam vratiti bezbrižno, bezbolno i ugodno uživanje s bosim nogama. Naglasak stavljamo na bezbolan, ne-termalni tretman bez nuspojava, i bez potrebe za lokalnom anestezijom. Rezultati kliničkih istraživanja su pokazali kako je kod 89% pacijenata u periodu od 6 mjeseci postignut 46%-tni rast zdravog nokta.

  Pristup liječenju gljivične infekcije je kod svakog pacijenta individualan. Uglavnom je potrebno otprilike 4 tretmana laserom, međutim kod nekih pacijenata broj tretmana može biti i viši te zahtjevati i do 8 tretmana. Veliku ulogu u efikasnom liječenju gljivičnog oboljenja noktiju ima edukacija pacijenta o pravilnom nošenju obuće te higijeni stopala koja je nužna kako bi se sprječila reinfekcija ili ponovna infekcija nokta.

  Rezultati tretmana

 • SPM VACU-PRES

  Snaga vakuma sa dubokim djelovanjem; smanjuje masnu stanicu,učvršćuje tkivo i potiče tok limfe.

  Ovaj istaknuti kozmetički uređaj SPM VACU PRES, svestran je i učinkovit,nezamjenjiv u anticelulitnoj terapiji.

  Vakumski sustav Weyergans je aparat visoke tehnologije koji pruža veliki broj pozitivnih učinaka; intenzivno stimulira limfni tok, povećava sagorijevanje masnih stanica, jača vezivno tkivo stimulirajući aktivnost enzima.

  Sa malim usisnim aplikatorima možete učvrstiti kožu nadlaktica, trbuha, nogu i stražnjice, mjesta gdje nalazimo naslage masnog tkiva.

  Putem usisnih aplikatora doslovno usisavamo kožu. Natečene masne stanice se toliko rastežu da postaju propusne za kisik koji ulazi. To pojačava sagorijevanje masnoća,a otpadne tvari izlučuju se iz organizma putem limfe.

  Svakako trebate isprobati ovaj multifunkcionalni uređaj, doista je sjajan osjećaj kad usisni aplikatori pružaju učinak masaže, klize kožom čineći je lijepom i zdravom.

 • SLIDE STYLER-LIMFNA DRENAŽA (aparativna presoterapija)

  Ritmična nježna masaža sa Slide Stylerom iz Weyergans programa istinski je balzam za ruke, trbuh, noge i stražnjicu.

  Slide Styler predstavlja važan dio diferencirane terapije celulita dugi niz godina i namijenjen je za tretman mehaničke limfne drenaže. Zbog iznimnog učinka na uklanjanje celulita i rješavanje problema otečenih nogu, dokazao je svoju vrijednost i s njim se postižu odlični rezultati.

  Ritmička masaža vrlo je ugodna metoda aktivacije limfnog sustava bez fizičkog napora.

  Nakon tretmana vaše su noge lakše, cirkulacija poboljšana, a koža na bokovima i bedrima zamjetno se učvršćuje.

 • VACUSPORT

  Svemirska tehnologija protiv bolesti donjih ekstremiteta i krvnožilnog sustava, celulita i vezivnog tkiva. Uz tretman negativnim pritiskom uklonite celulit, učvrstite vezivno tkivo, poboljšajte tonus kože, izbacite suvišne toksine i ostvarite lijep i zdrav izgled.

  Vacusport je uređaj za izvršavanje isprekidane terapije negativnim pritiskom na donji dio tijela, a upravo je negativan pritisak princip uspješnog rada uređaja.

  Pritisak i negativni pritisak djeluju u izmjeničnim intervalima, pružaju niz pozitivnih učinaka na krvne žile, limfni sustav i tkivo. U fazi negativnog pritiska sve se krvne žile, pa i kapilare, šire. Plazma i kisik preplavljuju limfne žile i vene do maksimuma ,a tijekom nadolazeće faze pozitivnog pritiska, one se sužavaju brzo i snažno. Kao rezultat toga iz tkiva se otklanjaju otpadne tvari i CO2.

 • TERMO DEKA-BODY WRAPPING

  Limfna drenaža po Weyergans metodi, u kojoj se uslijed topline otvaraju pore na koži te se znojenjem pospješuje oslobađanje štetnih tvari iz organizma, a visoko penetrirajuća ulja ulaze u kožu te je toniziraju i čine elastičnom.

  Body wrapping tj.umatanje tijela, zapravo označava relaksacijski tretman tijekom kojeg se cijelo tijelo zamota u oblog.

  Proces ubrzava izmjenu tvari u potkožnom tkivu, potiče detoksikaciju organizma, ubrzava cirkulaciju i razgradnju tvrdokornih naslaga te izbacivanje toksina iz organizma. Također pozitivno utječe na sintezu kolgena i elastina.

  Djeluje na opuštanje mišića te redukciju celulita i masnih naslaga. Nezaobilazna je sastavnica tretmana mršavljenja, detoksikacije i zatezanja kože.

  Termo deka potiče otvaranje pora, mikrocirkulaciju te znojenje, a znojenjem se potiče eliminacija toksina iz dubljih slojeva tkiva.

 • MASAŽE

  Endermološke masaže

  Vrlo učinkovita metoda eliminacije celulita, ali i toniziranja, učvršćivanja i ljepšeg sjaja kože te poboljšanja cirkulacije.

  Ovim masažama rješavamo potkožno masno tkivo pa pacijenti endermološkom masažom gube centimetre, a ujedno se potiče tok limfe i cirkulacije. Kombiniraju se sa kvalitetnim anticelulitnim kremama.

  Potiču zdravlje i ljepotu, koža postaje mlada i podatnija. Djeluju na podizanje kvalitete vezivnog tkiva i tonusa mišića!

  Medicinske masaže

  Medicinske masaže dovode do osjećaja opušenosti i ugode te umirujuće djeluju na organizam.

  Medicinskom masažom opuštamo mišiće,vraćamo energiju i smanjujemo stres!

  Ovom masažom djelujemo na poboljšanje cirkulacije, ne samo u površinskim dijelovima tijela, već i u potkožnom tkivu i mišićima. Također dolazi do hiperemije tih dijelova. Poboljšava se opskrba stanica kisikom i hranjivim tvarima.

  Eterična ulja i opuštajuća glazba uvode vas u trenutak opuštanja i smanjenje stresa!

BMI Kalkulator
Imperijalni    Metrički
cm
kg

Izdvojene novosti

SPM Vacu – Press lica

SPM Vacu – Press lica

Što je SPM? SPM je multifunkcionalan medicinski uređaj visoke tehnologije, koji pruža veliki broj pozitivnih učinaka ...

Pročitaj više
Vacusport

Vacusport

Svemirska tehnologija protiv bolesti donjih ekstremiteta i krvnožilnog sustava, celulita i vezivnog tkiva. Uz tretman ...

Pročitaj više
Aparativna presoterapija ili aparativna limfna drenaža

Aparativna presoterapija ili aparativna limfna drenaža

Imate problem kod oticanja, nakupljanja vode u nogama, problem sa cirkulacijom ili celulitom? Aparativna presoterapija ...

Pročitaj više