Dostava se vrši putem paketne službe i to isključivo radnim danima od 08-16. Svaki naručeni artikl ćemo dostaviti unutar 3 do 4 radna dana na vaš kućni prag. Prilikom kupovine molimo vas da ostavite broj telefona ili mobitela gdje vas kurir može dobiti i dogovoriti isporuku u slučaju da je adresa pogrešna. Ukoliko Vas kurir ne zatekne na adresi, ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

Poštarinu plaća kupac u iznosu od 30,00 kuna, u slučaju da je cijena proizvoda manja od 300 kn, a ako iznos naručenog proizvoda prelazi cijenu od 300 kn, dostava se ne naplaćuje.

U slučaju da robe koju ste naručili nema na zalihi, dogovorit ćemo se s vama o roku dostave.

Uzmite u obzir da je za dostavu pošiljke isto tako potrebno određeno vrijeme. U Hrvatskoj vrijeme dostave za većinu proizvoda iznosi jedan dan, pri čemu se to zbog različitih uzroka na koje ne možemo utjecati (kvarovi, nezgode, greške, uvjeti na cesti…) može produžiti.

Kupac pokriva poštarinu u slučaju kupnje u vrijednosti manjoj od 300 kn. Troškovi dostave za kupnju do 300 kn iznose 30,00 kn i prikazuje se na kraju vaše narudžbe te je naveden na računu koji dobivate zajedno s naručenim proizvodima. Kod kupnje iznad 300 kn trošak dostave se ne naplaćuje.