Vježbe i nutricionistička
savjetovanja za trudnice

Vježbanje u trudnoći

Vrste vježbi uključuju vježbe za razvijanje i održavanje dobre kondicije koje se sastoje od aktivnosti za poboljšanje kardiorespiratornog (aerobne) i koštano-mišićnog (vježbe s otporom) statusa. Potom vježbe za održavanje posture tijela, vježbe mišića zdjeličnog dna, trening trbušnih mišića, vježbe istezanja, vježbe snage, aerobne vježbe, vježbe za poboljšanje cirkulacije te provodimo tehnike relaksacije. Važno je napomenuti da vas kroz vježbe prati prvostupnica fizioterapije koja je završila ”Tečaj za voditelje tjelesnih aktivnosti u trudnoći”. Trudnicama se nude i relaksacijske masaže.

Prehrana zdravih trudnica optimalne tjelesne mase ne treba se znatno razlikovati od inače poželjne uravnotežene i zdrave prehrane. Međutim, većina trudnica zanemaruje nutritivni aspekt prehrane već se prvenstveno orijentira na onaj energetski, najčešće vođen krivom premisom kako je u trudnoći potrebno „jesti za dvoje“ . Nutritivne potrebe su veće, ali je iste potrebno podmirivati na adekvatne načine. Posebna pozornost obraća se i statusu vitamina i minerala koji imaju važnu ulogu u optimalnoj prehrani tijekom trudnoće, a samim time i razvoju ploda.

U Centru Medivia nudimo nutricionistička savjetovanja uz nadzor liječnika opće medicine radi optimalizacije nutritivnog i zdravstvenog statusa trudnice, kao i ploda. Stoga, ukoliko želite poboljšati svoju prehranu i osigurati sebi i svom djetetu optimalnu opskrbu nutrijentima obratite nam se s povjerenjem!

PONUDA

Vježbanje individualno (8 dolazaka * 60 minuta) – 400 kn
+ 1 besplatno nutricionističko savjetovanje (20 minuta)

Vježbanje grupno (8 dolazaka * 60 minuta) – 300 kn
+ 1 besplatno nutricionističko savjetovanje (20 minuta)

KONTAKTIRAJTE NAS

E-mail: info@medivia.hr

Telefon: 091 4594 782

    Vaše ime i prezime (obavezno)

    Vaš e-mail (obavezno)

    Vaša poruka