Prepustite se našem tIMU

Yoga

YOGA

Ashtanga yoga je oblik Hatha yoge u kojoj se ritmično izmjenjuju položaji (asane) kako bi tijelu osigurali energiju i snagu. Također, stimuliraju akumuliranje vitalnog daha (prane) u tjelesnim tkivima sinkronizacijom pokreta i daha (vinyasa).

Tijelo se energizira dahom, a što povećava tjelesnu temperaturu i pomaže pri detoksikaciji tijela. Vježba donosi toniziranje, energiju i snagu potrebnu za pronalazak načina ulaska u zahtjevne pozicije bez boli. Pod uvjetom da se provodi uz strpljenje i suosjećanje kako bi se pronašao put osobne mudrosti i osviještenosti u tijelu.

U sklopu programa Modified Ashtanga koji je više namijenjen početnicima prakticiramo prilagođenu primarnu seriju koju se opisuje također i kao yoga terapija.

Vinyasa Flow prevedeno sa sanskrita znači “nyasa-postaviti” i “vi-posebno/na poseban način”. Prva Vinyasa je zapravo Surya Namaskar ili Pozdrav Suncu. Posebnost Vinyasa programa je u tome što je svaki sat drugačiji. Odnosno, iz osnova koje steknemo na satovima Ashtanga yoge gradimo osobnu praksu stavljajući naglasak na smislenost povezivanja asana i daha, onoga što nam je poznato sa sekvencom koja se svaki puta razlikuje, onime što nam je nepoznato. Vinyasom mogli bismo reći vježbamo tjelesnu inteligenciju i razvijamo bolju povezanost na relaciji tijelo, um i duh.

 

vinyasa flow

Recenzije klijenata

naši zadovoljni klijnti

T.D

Prezadovoljna sam sa tretmanima čišćenja lica i pedikure 🙂 preporuke svima! lice je preporođeno, stopala obnovljena. Osoblje je ljubazno, ambijent ugodan i dobit ćete iznimno vrijedne savjete za njegu kože..

OŽUJAK 2022

S.B

Osoblje je ljubazno i stručno. Za vrijeme tretmana cijelo vrijeme objašnjavaju postupke i zbog čega se radi određeni postupak. Konkretno sam radila čišćenje lica i pedikuru te sam više nego zadovoljna.❤

OŽUJAK 2022

M.J.B

Od ulaska u zgradu pravo oduševljene, prate se sve epidemiološke mjere! Ljubazna dIjelatnica ba pedikuri, također na masaži,sve objasne i bilo mi je prekrasno! Preporučam svima i vidimo se opet !

OŽUJAK 2022

Podijelite svoje iskustvo

Voljeli bismo čuti što mislite o našoj usluzi!

opustiti se...pomladiti...